Uw interieur in een nieuw jasje steken, zonder te verbouwen? Dat kan! Maak nú kans op de twaalfde maandprijs!

Alweer de laatste maandprijs in ons eerste jaar als onafhankelijk nieuwsmedium voor de gemeente Drimmelen… En wat voor één! De twaalfde maandprijs is een geweldige prijs die uw interieur vernieuwt, zonder te verbouwen!

We geven in april namelijk een cadeaubon t.w.v. € 50,00 weg, te besteden aan woonaccessoires naar keuze uit het ruime assortiment van Schildersbedrijf J. Smits uit Made!

Het voorjaar is begonnen, dus is het hoog tijd voor die (vaak akelige) grote lente-schoonmaak. Al uw spulletjes van z'n kant en poetsen maar. Daarna moet natuurlijk ook weer alles terug geplaatst worden want een kaal huis vindt niemand gezellig. Maar zet u dit jaar wéér diezelfde vaas op dezelfde plaats terug? En kijkt u al jarenlang tegen dezelfde kussens aan en bent u wel eens toe aan iets nieuws? Waarom zou u dan niet direct uw gehele interieur veranderen en decoreren met nieuwe woonaccessoires?

Met deze cadeaubon van Schildersbedrijf J. Smits kán dat! De cadeaubon is in te wisselen voor accessoires naar keuze uit het gehele assortiment in de ruime showroom aan de Nieuwelaan 6 in Made. Kussens, decoratie, fotolijstjes, schilderijen, vazen, potten, kleden en zelfs fraaie thermometers (handig!): u kunt naar geheel eigen smaak en wensen uw huis in een nieuw jasje steken.

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht en maak kans op deze geweldige prijs. Op 29 april aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Let op: Heeft u geen Facebook maar wilt u toch kans maken? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.