Van start tot finish; Dorpskwis Hooge Zwaluwe

Bomvol stond de zaal van Ontmoetingscentrum De Zonzeel gisteravond. Het was eindelijk zover: de feestavond én prijsuitreiking van de Dorpskwis Hooge Zwaluwe. Het idee wat eind vorig jaar ontstond, waar maanden van voorbereiding en spanning aan vooraf is gegaan en welke op 27 oktober jl. daadwerkelijk werd uitgevoerd, bereikte gisteren het hoogtepunt.

Johan, Marc, Dick, Maron, Henk, Arie, Daan, Lars, Ans en Lisanne, de organisatie van de Dorpskwis, kunnen terugkijken op een geweldig evenement. Een evenement dat het dorp heeft verbonden, mensen bij elkaar heeft gebracht en een blijvende herinnering heeft achtergelaten. 

Uiteindelijk mag CV de Loatkomers zich het winnende team van de Dorpskwis noemen en naast eeuwige roem en een kwisbokaal, ontvingen zij een cheque t.w.v. € 750,00 die zij schenken aan hun lokale goede doel: de carnavalsvrijdag in Hooge Zwaluwe. "Deze dorpskwis staat in de top 3 van mooiste dingen die ooit in ons dorp gebeurd zijn. Heel Hooge Zwaluwe liep uit, er werd door het dorp gesjeesd, we hebben allemaal een filmpje opgenomen, de XXL-opdracht er nog achteraan, niks was teveel. De drukte vanavond hier op de uitslagavond zegt eigenlijk ook al genoeg. Jong en oud, iedereen is samengekomen. De kwisbokaal is eigenlijk voor iedereen, vooral… Omdat ik hem thuis niet wil!", aldus teamcaptain Ricardo in zijn bedankspeech. 

KijkopDrimmelen mocht de eer hebben dit evenement op de voet te volgen, van begin tot eind. Heeft u de afgelopen maanden offline geleefd, laten wij uw geheugen dan vooral even opfrissen:

  1. De allereerste aankondiging die wij op 22 maart 2018 plaatsten, leest u hier.
  2. Hoe de organisatie de spanning opvoerde met een promofilmpje op 9 juni 2018, bekijkt u hier.
  3. Het artikel over de infoavond voor de teamcaptains, twee dagen voorafgaand aan de kwis, leest u hier.
  4. Het verslag en alle foto's door ons gemaakt tijdens de Dorpskwis Hooge Zwaluwe, op 27 oktober 2018, leest en bekijkt u hier.

De foto's die wij gisteren maakten op de feestavond, hebben wij gepubliceerd in een fotoalbum, welke u kunt bekijken via: https://kijkopdrimmelen.nl/albums/finale-dorpskwis-hooge-zwaluwe.html

Beelden bij dit artikel