Mantelzorgers verwend in Restaurant Onze Kerk Hooge Zwaluwe

Gisteren kon u al lezen over de Dag voor de Jonge Mantelzorgers, die afgelopen vrijdag plaatsvond, een uur ná het online komen van dat artikel verzamelden zich zo'n 75 mantelzorgers in Restaurant Onze Kerk in Hooge Zwaluwe voor de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg. Het is voor het eerst dat beide dagen in één weekend worden georganiseerd, maar aangezien onze redactie bij beiden gelegenheden zélf is binnengewandeld, kunnen wij wel met zekerheid zeggen dat het een geslaagd experiment was. 

Op de verwendag worden de mantelzorgers in het zonnetje gezet, even weg van de dagelijkse zorgen en een middag onbekommerd genieten. Laat dat maar aan het personeel van Onze Kerk over! De lekkerste hapjes werden bereid door de koks, om vervolgens geserveerd te worden door de vriendelijkste gastheren en -vrouwen. Het duo Corrie Broks en Co verzorgde een interactieve voorstelling. Hun zogenaamde 'thealeren' combineert het theater met dingen leren. Corrie en Madeleine, moeder en dochter, vormen al sinds 9 jaar een krachtig duo, maar sinds een aantal maanden ook een trio… Madeleine is namelijk zwanger!

Ria van Spijk, coördinator Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp, en natuurlijk ook de andere betrokkenen bij de organisatie van deze dag, mogen terugkijken op een mooie en geslaagde middag. Wij danken hen voor de uitnodiging en de gastvrije ontvangst.

Beelden bij dit artikel