Vanaf 1 maart nieuwe uitzending van Omroep Drimmelen

In de nieuwe uitzending van Omroep Drimmelen die komende zondag, 1 maart, vanaf 19.00 uur wordt uitgezonden, ziet u o.a. beelden van 42 Actueel, diverse korte nieuwsflitsen, The Sound of Freedom – Viering 75 jaar vrijheid in Hooge Zwaluwe en Adrie de Leeuw die zijn bijzondere hobby laat zien – het bewerken van glas tot kunstwerken. Verder zijn er iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Heeft u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het dan naar: publicatie@omroepdrimmelen.

The Sound of Freedom – Viering 75 jaar vrijheid Hooge Zwaluwe

In Hooge Zwaluwe organiseerde de Stichting Bevrijding Hooge Zwaluwe en Helkant een mooie en interactieve vrijheid-belevenis met inspirerende beelden. Met muziek en optredens van Joop van de Sande, Ton Stevens, Lieke Janssen, Erik Rozendom, leerlingen BS De Schittering en een Pools kinderkoor. Mimi Maan en Joop van de Sande presenteerden dit programma en vroegen aan het publiek “Wat betekent vrijheid voor jou?”. Wij maakten een impressie.

Bijzondere hobby’s – Adrie de Leeuw maakt glas kunst

Voor onze serie bijzondere hobby’s gingen onze vrijwilligers Riebert Verheugen en Peter Maas dit keer op bezoek bij Adrie de Leeuw. Hij bewerkt glas en weet dat tot kunst te verheffen. Adrie vertelt daar niet alleen gepassioneerd over, maar we zien hem ook aan het werk en natuurlijk komen er een aantal van zijn kunstwerken voorbij.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 2170. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of bekijk onze uitzendingen waar ook ter wereld op de Lokale Omroep app.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op social media.

Beelden bij dit artikel