Varen en quizzen in de Biesbosch met nieuwe interactieve game

Deze tijd vergt nogal wat van lokale ondernemers, maar in deze tijd ontstaan ook mooie samenwerkingen. Zoals de samenwerking tussen MGC Events in Lage Zwaluwe en Diepstraten Botenverhuur in Drimmelen. MGC Events ontwikkelde speciaal voor de botenverhuur in de Oude Haven een interactieve game, waarbij boothuurders tijdens hun vaartocht vragen kunnen beantwoorden en foto- en doe-opdrachten kunnen uitvoeren.

De BiesboschQUIZ! wordt gespeeld op een smartphone of tablet en bevat maar liefst 27 ‘waypoints’ met vragen en opdrachten over de Biesbosch. Terwijl je dus het zoetwatergetijdengebied verkent per boot, kun je in de tussentijd een spel spelen waarbij het de bedoeling is dat je zoveel mogelijk punten behaalt. Het grote voordeel van dit spel is dat er geen tijdslimiet aan vast hangt en je ook geen extra punten behaalt door snel klaar te zijn. Er is dus voldoende tijd om te genieten van het nationale natuurpark, aan te meren om even de benen te strekken of een wandeling te maken en niet alleen op het water, maar ook op het land het beste van de Biesbosch te zien.

De scores van alle deelnemende teams worden geregistreerd en de foto- en doe-opdrachten worden beoordeeld op originaliteit. Meespelen met de BiesboschQUIZ! betekent namelijk dat je automatisch kans maakt op een gehele dag gratis varen met de Sloep Robuust 500! De Sloep Robuust 500 is de meest populaire en compleet uitgeruste sloep van Diepstraten Botenverhuur en is geschikt voor maximaal vijf personen. Bij iedere vijftig deelnemende teams wordt er een winnaar bekendgemaakt.

Het vertrekpunt van de BiesboschQUIZ! is bij Diepstraten Botenverhuur, waar je uitlegt krijgt over de sloep, de tocht en het spel. Na afloop keer je hier vanzelfsprekend ook weer terug en ben je van harte welkom in het café voor een hapje of drankje. Tickets voor de BiesboschQUIZ! kunt u bijboeken wanneer u online een boot of sloep reserveert, maar kunnen ook telefonisch of op locatie gereserveerd worden. Tickets zijn niet verkrijgbaar bij MGC Events.

Kijk voor meer informatie over de BiesboschQUIZ! en hoe u kunt reserveren op www.diepstraten-botenverhuur.nl/biesboschquiz.

Beelden bij dit artikel