Verbouwen? Huur bij Verhuurmaat het juiste materiaal

Ergert u zich tijdens het thuiswerken aan uw woning of tuin? Droomt u van een uitbouw, dakkapel, nieuwe badkamer of keuken? Heeft u de knoop doorgehakt en gaat u verbouwen? Een bezoekje aan Verhuurmaat in Zevenbergen staat dan bovenaan uw lijstje. De firma aan de Campagneweg 5Q verhuurt alles. Alles? Ja, alles.

Of u nu gereedschappen nodig heeft, (klein) machinerie, afval- en rolcontainers, steigers of mobiele toiletten; Verhuurmaat is uw maat tijdens de verbouwing. Overigens verhuren zij niet alleen bouwmaterieel. Ook voor licht en geluid, ventilatie, heaters en airconditioning en zelfs Oud Hollandse-spellen kunt u terecht bij Verhuurmaat. Leuk voor in uw tuin, als alternatief uitje met de kinderen in de herfstvakantie.

Verhuurmaat heeft goede maatregelen getroffen vanwege het coronavirus. Zo wordt elk product dat retour komt na een huurperiode, grondig gereinigd en in een speciale ruimte geplaatst. Pas na drie dagen wordt het product weer verhuurd aan een nieuwe klant, om op die manier verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Ook mogen er niet meer dan twee klanten tegelijkertijd de ontvangstruimte binnen en werken medewerkers zoveel mogelijk thuis om de online diensten te bemannen. Verhuurmaat draait dus in deze onzekere tijden, gewoon voor u door. Kijk snel eens op www.verhuurmaat.nl voor het ruime assortiment.

Beelden bij dit artikel