Verlichte huizen, boerderijen en tractoren tijdens de Boerderij Toer 2021

De lichtjesroute langs boerenbedrijven in Terheijden die vorig jaar georganiseerd werd, krijgt een vervolg. Op 28, 29 en 30 december kun je dit jaar een route door het buitengebied van Hooge en Lage Zwaluwe rijden en bij boerenbedrijven de mooiste kerstversieringen aanschouwen. Er zijn verlichte huizen, stallen, tractoren en andere objecten, die vanuit een eigen voertuig coronaproof te bezichtigen zijn.

Bedrijven en bewoners aan de route hebben een brief ontvangen met de vraag om iets van verlichting te regelen. Dat kan zijn aan het huis, aan de schuur of stal, de tractor, in of aan bomen, molens of andere objecten enzovoorts. De organisatie hoopt op zo’n 80 verlichte locaties, waar iedereen die dat leuk vindt ergens tussen 18.00 en 21.00 uur in de eigen auto langs kan rijden op 28, 29 en 30 december.

De route is vrij te rijden, zolang je maar in je eigen auto blijft. De bedrijven zijn niet toegankelijk voor een bezoek. Er is ook geen begin- of eindpunt aan de route, maar er wordt bij voorkeur wel een eenrichtingsroute gehanteerd. Alle info die je nodig hebt, lees je op deze site: https://edtov.nl/evenementen/.

Beelden bij dit artikel