CDA Drimmelen stelt kandidatenlijst gemeenteraad verkiezingen vast

Luc Rullens (25 jaar) is de lijsttrekker voor CDA Drimmelen bij de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar maart. Luc is momenteel fractievoorzitter met nummer 2 Hans v/d Pluijm, en nummer 3 op de lijst Gijs Broeders. Met deze personen heeft het CDA Drimmelen in elk leeftijdssegment een kandidaat.

Qua beroepsafspiegeling is het een goede mix, Luc als beleidsambtenaar bij de gemeente in Zwijndrecht, Hans als zelfstandig ICT’er en Gijs als landbouwer in ruste. In de algemene ledenvergadering, die woensdag 8 december jl. digitaal werd gehouden, hebben de leden het verkiezingsprogramma vastgesteld met de titel “MEER VOOR ELKAAR”. De titel dekt de inhoud van het programma en geeft goed aan wat het DNA inhoud van mensen die zich aangetrokken voelen tot de lokale CDA afdeling. Dit is namelijk door er te zijn voor elkaar, je ook meer voor elkaar krijgt.


De kernwaarden van het CDA komen voort uit onze christendemocratische grondslag. Onze uitgangspunten leiden tot een basis van normen, waarden en fatsoen. Het CDA is er voor iedereen en wil niet vervallen in puur individualisme. Het gemeenschappelijk belang is belangrijker dan het eigenbelang.

*Ingestuurd persbericht CDA Drimmelen.