Warm weer = barbecue weer

Het is u vast niet ontgaan; het wordt warm deze week. De temperatuur loopt op tot boven de 30 graden op donderdag en vrijdag. En dan is het dus lekker weer om te gaan barbecueën. Zelf aan de gang met je barbecue, of het compleet laten bezorgen: Maros Made is hierin dé specialist die u moet hebben.

Want wist u dat er meer dan 30 verschillende soorten barbecue vlees basis en meer dan 20 soorten barbecue vlees culinair in de toonbank liggen als het barbecue weer is? In de winkel aan de Den Deel 4 in Made kunt u daarnaast ook terecht voor stokbrood, kruidenboter en diverse salades. Ook heeft Maros Made het assortiment uitgebreid met maminha (tri tip), huis gemaakte pulled pork (inclusief barbecue saus), kip lolly’s (verrassend lekker) en varkens tomahawk (steel de show met dit stuk vlees).

Bestellen doet u heel gemakkelijk via de website van Maros Made, de winkel aan Den Deel is geopend van dinsdag t/m zaterdag én op zondag bij mooi weer. Kijk voor meer informatie, bestellen en de aanbiedingen van deze week, op www.maros.nl/made.

Beelden bij dit artikel