Wat levert KijkopDrimmelen mij nou op?

Sinds de start van KijkopDrimmelen in 2016, zijn er al bijna driekwart miljoen pagina's bezocht op hét platform voor (niet van!) de gemeente Drimmelen. Gemiddeld zijn dat er zo'n 6.000 per maand maar er zijn ook maanden bij dat er 16.000 pagina's bekeken werden. Natuurlijk stijgt het gemiddelde ook omdat steeds meer mensen KijkopDrimmelen kennen en weten te vinden.

Ook oudere inwoners uit Drimmelen gaan steeds vaker digitaal al vormt de leeftijdsgroep tussen 18 en 40 jaar, wel de meerderheid van onze gebruikers. Onderzoek leert dat 69,4% het platform via een smartphone bezoeken. Via de tablet is dat 15,5% en via de vaste computer 15,1%.

De bezoekers op KijkopDrimmelen bestaan voor 54% uit man en voor 46% uit vrouw. De meeste interesse is er voor de categorie sport gevolgd door pc en elektronica. Iets daaronder volgen berichten over eten en drinken en toerisme.

Facebook, ons eigen YouTube-kanaal, Twitter, onze mobiele app en de gratis nieuwsbrief, staan allemaal gekoppeld aan het platform en zorgen uiteraard voor het zeer snel rondgaan van berichten. Het best bekeken bericht van dit jaar, was dat over de vacature voor een nieuwe BOA. In totaal bereikte dat bericht ruim 42.000 personen!

Voor verenigingen en niet-commerciële instellingen biedt KijkopDrimmelen gratis ruimte aan. Met een profielpagina kun je alle informatie over je vereniging melden inclusief onbeperkt foto's. Met een bijbehorend en ook gratis communicatieabonnement, kun je (wedstrijd)verslagen, oproepen, aankondigingen, nieuwtjes, fotoreportages, enzovoorts, plaatsen zoveel je maar wilt.

De PR van jouw club kunnen wij niet verzorgen maar als sponsoring, helpen we je met hoe berichten en/of foto's te plaatsen. Voor bedrijven geldt hetzelfde maar dan uiteraard tegen betaling. U heeft al een profielpagina vanaf € 17,50 per maand en een communicatieabonnement vanaf € 45,00 per maand.

Meer info en/of aanmelden kan via info@kijkopdrimmelen.nl