Strijd om poedelprijs in Spraakvermaak

Aanstaande zondag 11 november is café Ons Thuis in Terheijden weer het decor voor Spraakvermaak. In aflevering 70 is de hoofdgast niemand minder dan Anne-Wil Blankers. Anne-Wil staat al meer dan 50 jaar op de planken en één van de vragen die presentator Dik van Beest gaat stellen aan de beste actrice van Nederland is; Als je al zó lang op de planken staat, is een leven zonder theater dan nog wel denkbaar?

Bijgestaan door gastpresentator Riebert Verheugen zal ook Olof Suttorp aan de tand gevoeld worden over het nieuwe Amphia ziekenhuis in Breda, waar Olof voorzitter van de Raad van Bestuur van is. In het onderdeel Streekvermaak vertelt Bianca de Wijs over het nieuwe dagbestedingscentrum in Made terwijl De hort op met Mirjam, in het teken staat van Jazz. Meer muziek is er van de swingende zussen Claudia en Leanda en natuurlijk Mix met het slotlied.

Met Ernest Boel als columnist en de hondentrimmersquiz die gespeeld wordt door Jolanda Kooijman en Belinda Konings, staat er gegarandeerd weer een bomvolle en opzienbarende aflevering op het programma. Aanvang 14.30 uur, zaal open 13.30 uur. Entree € 3,50.

(Foto Anne-Wil Blankers; Leo van Velzen)

Beelden bij dit artikel