Weekprogrammering Omroep Drimmelen. ‘Altijd in de buurt’

Deze week bij Omroep Drimmelen:

42 Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

Omroep Drimmelen Kids-Tim over gameverslaving

Vijf kids uit onze gemeente vormen samen een redactieteam en gaan regelmatig een onderwerp voor kinderen èn volwassenen presenteren. In deze aflevering gaat Tim op zoek naar antwoorden over gameverslaving. Hij ging daarvoor op bezoek bij Charlotte van Baal van Novadic-Kentron en kreeg daar veel antwoorden en tips.

Dorpsgericht werken – februari

Iedere 2e helft van de maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Dit keer ging zij op bezoek bij De Samenloop in Lage Zwaluwe en sprak er met Petra Glerum.

Bijna Carnaval!

Het is weer bijna Carnaval! Om alvast op te warmen kunt u kijken naar de volgende 2 videoverslagen:

  • Open dag bij de Wagenbouwers. Alvast een feestje met veel muziek en een eerste blik op de bouw van de wagens, die in onze optochten voorbij zullen komen met carnaval.
  • Het Kinkelutenbal. Traditiegetrouw was onze cameraman Peter Maas weer aanwezig tijdens het Kinkelutenbal 2020 en hij maakte er een carnavaleske impressie van.

Het Grote Optocht-bal FestiValsAlarm

Op 25 januari 2020 vond de 28ste editie van het Grote Optocht-bal FestiValsAlarm plaats in Partycentrum ’t Trefpunt in Made. Tijdens het FestiValsAlarm startte ook de inschrijving voor de Grote Mayse Optocht. Een mooie opwarmer voor het grote carnavalsfeest.

Carnaval 2020

Vanaf 22 februari zal de uitzending geleidelijk worden aangevuld met opnames van de Carnavalsfestiviteiten in onze gemeente.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 2170. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of bekijk onze uitzendingen waar ook ter wereld op de Lokale Omroep app.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media.

Beelden bij dit artikel