Wethouder Harry Bakker vol lof over door vrijwilligers opgeknapte balletzaal

Kom dansen en/of sporten bij Dans- en sportvereniging ’t Zwaluwnest

Al meer dan 25 jaar is ‘t Zwaluwnest een begrip in Lage Zwaluwe en omstreken. Een enthousiaste en gezellige vereniging vol dans- en sportlessen tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Kinderen:

Peuters

De allerkleinsten kunnen zich op woensdagochtend uitleven tijdens de peuterdanslessen. Samen met een ouder of verzorger oefenen de kinderen tussen de 1,5 en 4 jaar oud allerlei dansjes en leerspelletjes op vrolijke muziek. Spelenderwijs ontwikkelen ze hun motoriek en muzikaliteit, maar leren ook tellen en kleuren herkennen.

Ik dans en Dansmix

Vind jij alle dansstijlen leuk en kun je niet kiezen? Dan is Dansmix precies iets voor jou! Deze les biedt een zeer gevarieerde danservaring. Wij dansen zowel klassiek ballet als moderne dansen. Kies je dus voor deze dansles, dan kun je alle kanten op! De lessen worden gegeven op woensdagmiddag en zijn onderverdeeld per leeftijd, beginnend bij de les ‘Ik dans’ voor kinderen vanaf 3,5 jaar oud en vervolgens de Dansmix lessen voor basisschool leerlingen en middelbare scholieren.

Streetdance

Hou je van losse en stoere moves op snelle muziek? Kom dan op vrijdagmiddag naar de Streetdance lessen. We leren je allerlei dansen met hiphop en funk elementen en wie weet word je dan net zo goed als je idool in die videoclip of talentenjacht. Streetdance lessen kun je volgen vanaf 4,5 jaar oud. De lessen zijn onderverdeeld per leeftijd en worden op vrijdagmiddag gegeven.

Een keer in de twee jaar mogen alle leerlingen tijdens een voorstelling op een groot podium aan iedereen laten zien wat ze hebben geleerd.

Volwassenen:

Voor volwassenen biedt ’t Zwaluwnest ook verschillende dans- en sportlessen. Wil je strakker worden en/of je houding en conditie verbeteren? Dan bieden de lessen BBB-fitness (maandagavond), Body Sculpture (woensdagavond) en Insanity (zaterdagochtend) uitkomst. In de Dans voor Volwassenen les (vrijdagavond) worden dansen van uiteenlopende stijl aangeleerd. Voor de gevorderde dansers is er ook een Dansmix les (zondagochtend). Vind je dansen en sporten allebei leuk, dan is Latin Moves iets voor jou (maandagavond en per 1 oktober ook donderdagavond). Uniek bij ’t Zwaluwnest is het ontspannende Yogamix (dinsdagavond).Op rustgevende muziek ervaar je de ontspanning van yoga, terwijl je oefeningen doet om lichaam en geest in balans te brengen. Vanaf 1 oktober gaan wij met een 50plus les starten (donderdagavond). Een mixles van Latin Moves en BBB-fitness. Deze les is de ideale manier voor 50 plussers om door middel van dans en krachttraining aan conditie en uithoudingsvermogen te werken en daarmee spieren en gewrichten soepel te houden.

Kom gerust eens vrijblijvend meedoen tijdens een van onze lessen in Den Domp, Plantsoen 10a in Lage Zwaluwe. Voor meer informatie of het actuele lesrooster kijk op www.dansendezwaluw.nl Bij vragen neem contact op met ’t Zwaluwnest via: 06-22175165 (Nathalie Rasenberg) of ledenadm.zwaluwnest@gmail.com

Beelden bij dit artikel