Zestiende maandprijs terecht gekomen bij een verdiende winnaar

Vanmorgen kwam Marco Lentelink uit Lage Zwaluwe als winnaar van de zestiende maandprijs naar voren. Hij wint een goed gevulde plantenbak, met maar liefst acht verschillende soorten planten, samengesteld door Helkant Plant / Betty's Orangerie in Hooge Zwaluwe. 

Helaas was Marco niet zelf in de gelegenheid om de prijs in ontvangst te nemen, daar hij met een gebroken ruggenwervel op bed ligt. "We waren eigenlijk pas net aangekomen op ons vakantieadres, toen Marco van een springkussen af is gegleden. Het springkussen was nat en door de val belandde hij precies op de metalen luchttoevoer van het kussen. We zijn ontzettend geschrokken, maar gelukkig is het een stabiele breuk en knapt hij weer helemaal op", vertelt Corina, Marco's vrouw. 

Samen met zoontje Renzo kwam Corina de prijs ophalen. Renzo, die ook wel even op het showmodel-dak met groene dakbedekking wilde kijken en ook even een kijkje bij de kippen nam, wilde best wel even poseren voor de foto samen met Jan en Rietje van Helkant Plant. Als klap op de vuurpijl kregen zij een potje honing toegestopt, Jan is namelijk ook zelf imker. 

KijkopDrimmelen feliciteert Marco van harte met zijn prijs en wenst hem natuurlijk een spoedig herstel toe.

De volgende maandprijs wordt verzorgd door Broere Meubelen uit Made. Dit keer een leuke meisjesprijs: een échte roze prinsessenstoel t.w.v. maar liefst € 85,00! Houd in september KijkopDrimmelen dus goed in de gaten, want voor je het weet kun je kans maken op deze geweldige prijs!