Zwaluws Zomerfestijn: lustrumeditie voor jong en oud geslaagd

De lustrumeditie van het Zwaluws Zomerfestijn zit er weer op en als jong én oud(er) het goed vinden, kun je als organisatie terugkijken op een geslaagd evenement. Voor de geluidshinder die eventueel ontstaan is bij de bewoners van woonzorgcentrum De Ganshoek, dat pal naast het ZZF-terrein staat, bezorgde Arjan Verhoeven namens de hele organisatie gisterenmiddag een bosje bloemen op de drie woongroepen.

Wanneer je vervolgens als antwoord: "Ik heb een gehoorapparaat, maar toen ik die 's nachts uit deed, hoorde ik alsnóg de muziek", krijgt, merk je dat het geven van dat bosje bloemen geen overbodig iets is. Gelukkig vervolgden de dames van de woongroepen die Arjan mocht spreken, met: "Maar dit is een hartstikke lief gebaar, die bloemen zullen prachtig staan op de woongroep" en "Ik ben vandaag zelf op de braderie / rommelmarkt geweest en heb een fotolijstje van slechts twee kwartjes gekocht, ik heb ontzettend genoten!". Uitspraken die de geluidshinder meer dan goed maakten. 

Zaterdag plaatsten we al een openingsartikel (lees hem hier) over de eerste dag van het ZZF, de foto's van zaterdag en zondag besloten we bij elkaar te voegen. De zaterdag stond in het teken van het beachvolleybal en het lasergamen, de zondag van de braderie, de rommelmarkt, het lasergamen, goochelaar Alex, het voetvolleybal en het levend tafelvoetbal. Van de bloemen als aardig gebaar tot het opruimen door de vele vrijwilligers op zondagavond en alles wat daartussen gebeurde; u bekijkt het allemaal in het fotoalbum dat we maakten van de vijfde editie van het Zwaluws Zomerfestijn via deze directe link: https://kijkopdrimmelen.nl/albums/zwaluws-zomerfestijn-2019.html.

Beelden bij dit artikel