Als we naar buiten kijken, hebben we zin om op de bank te kruipen met… de tiende maandprijs!

De tiende maandprijs is een luxe en warme prijs die u zeker met deze sneeuwval goed kunt gebruiken! En u niet alleen… Ook iemand met u!

We geven in februari namelijk niet één, maar twéé luxe woonplaids t.w.v.
€ 49,95 per stuk weg, beide komende uit het assortiment van
Woning- en Projectstoffering De Zwaluw uit Lage Zwaluwe!

Deze luxe woonplaids (150 x 200) van het Spaanse woonmerk Vialman, brengen niet alleen warmte aan uw lichaam als u ze gebruikt, maar zeker ook warmte aan uw interieur! Deze mooie plaids zijn met recht stijlvolle accessoires te noemen.

Tijdens de koude wintermaanden houden ze u en uw lief, uw kroost of uw huisdier lekker warm. Ook al lijkt het nog heel ver weg, voor u het weet is het weer zomer en zit u lekker buiten met vrienden of familie bij de barbecue of de vuurkorf. Dan is een plaid om uw benen ook meer dan welkom.

Multifunctioneel en het hele jaar te gebruiken dus!

Wilt u deze geweldige dubbele prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht en maak kans op deze geweldige prijs. Op 25 februari aanstaande (Carnavalszaterdag) trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Let op: Heeft u geen Facebook maar wilt u toch kans maken? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.