Bronzen Bever voor Rieky Dickens uit Made

Meer dan vijftien jaar is Rieky Dickens-Hessels al actief als bestuurslid van De Handige Handjes. Onder andere het voorzitterschap, secretariaatswerk, het onderhouden van contacten met ouders en het mee organiseren van het hobbyclubkamp, maken van Rieky een onmisbare kracht.

De Bronzen Bever ontving zij eveneens omdat ze zich ook jarenlang inzette als hulpouder en verkeersbrigadier op De Stuifhoek én als welpenleidster voor de Madese scouting. De uitreiking van de Bronzen Bever door wethouder Jan-Willem Stoop, gebeurde vanavond om 20.00 uur.

Nietsvermoedend was Rieky in De Mayboom aanwezig vanwege de start van een nieuw seizoen van hobbyclub De Handige Handjes. Om precies te zijn stond ze verscholen in een kast! Uit die kast moest ze rap komen want Jan-Willem Stoop vond het een eer deze bezige bij in het zonnetje te zetten. Een zonnetje dat we deze dag weinig zagen, zo zei Stoop.

Verder gaf Stoop aan dat Rieky volgens velen een liefdevol mens voor iedereen is. In bijzijn van haar ouders, haar man Peter, haar eigen kinderen en die van De Handige Handjes, werden er naast de Bever met oorkonde, tal van bloemen en felicitaties overhandigd en gericht aan Rieky.

Ook namens de redactie van KijkopDrimmelen: Van harte proficiat met deze welverdiende waardering.