Cabaret op 24-uurs dartmarathon

De mannen van Een Bietje Kwats uit Wagenberg reageerden vrijwel onmiddellijk én onwijs positief op de vraag of ze een bijdrage willen leveren aan de 24-uurs dartmarathon voor het goede doel. Niet gering, want precies in dat weekend staan ze al tweemaal elders op het podium.

Na hun agenda's te hebben geraadpleegd claimen ze de planken van café 't Roerom op zaterdagmiddag 30 maart voor twee acts van ca 15 minuten. De eerste om 16.00 uur, de tweede om 16.30 uur. Zorg dat je erbij bent want de optredens van Een Bietje Kwats zijn absoluut hilarisch. De entree is gratis op het evenement t.b.v. de Harold van Zundertstichting op 30 en 31 maart in Lage Zwaluwe.

Komende weken krijgt u nog veel meer info over de 24-uurs dartmarathon want toezeggingen komen er bijna elke dag binnen. Een tip van de sluier: Een professionele fotograaf maakt voor € 2,00 een prachtige foto van u, jullie of je huisdier. In groot formaat krijg je die per mail dan toegezonden. Iets anders is de loterij waarvoor de gemeente inmiddels toestemming heeft verleend. Een lot kost slechts één euro en er zijn méér dan 30 geweldige prijzen te winnen.