Carnavallievende volgers opgelet: C.S. de Biesboschrakkers zoekt versterking!

Van 2 t/m 5 maart 2019 zwaait C.S. de Biesboschrakkers de carnavaleske scepter in Lage Zwaluwe. Van de grote optocht tot de kinderoptocht en van senioren tot junioren: voor iedereen wordt er iets georganiseerd tijdens carnaval in het Biesboschrakkersrijk. Maar, de leden van de carnavalsstichting kunnen wel wat versterking gebruiken. Voor aankomend carnavalsseizoen zijn zij op zoek naar een nieuwe voorzitter, jeugdbegeleiders en leden voor de optochtcommissie. Dat hoeft overigens niet allemaal in één persoon te zitten, scheelt weer! 

1. Voorzitter
Arjan Verhoeven was jarenlang de voorzitter van de carnavalsstichting in Lage Zwaluwe, maar heeft inmiddels besloten daarmee te stoppen en ruimte te maken voor een nieuwe, frisse wind. Een enthousiast persoon, die van aanpakken weet en niet bang is om de leiding te nemen. Iemand die de leus voor 2019 ter harte neemt: 'Wai zetten dur vaart achter', maar dan wel op een goede manier. 

2. Begeleiders jeugdraad
Een enthousiaste jeugdraad, maar zonder enthousiaste begeleiders? Dat is natuurlijk een carnavalszonde en een no-go voor het Biesboschrakkersrijk. Het is handig als een jeugdbegeleider van carnaval houdt, goed met kinderen overweg kan en het leuk vindt om de jeugdcarnaval in goede banen te leiden. 

3. Leden voor de optochtcommissie
Zaterdag 2 maart 2019 staat de grote optocht in Lage Zwaluwe gepland. Dit kunnen De Biesboschrakkers echter niet alleen organiseren, daar zijn vrijwilligers voor nodig om het te realiseren. Het principe is heel simpel: geen vrijwilligers, geen optocht. Eigenschappen die een lid van de optochtcommissie zou mogen bezitten zijn: enthousiast, organisatorisch, communicatief en daadkrachtig.

Draag jij het carnaval in Lage Zwaluwe een warm hart toe, herken je jezelf in één van bovenstaande omschrijvingen en wil je dat de carnavalsactiviteiten behouden blijven? Of wil je eerst nog wat meer informatie? Neem in alle drie de gevallen contact op met: bestuur@biesboschrakkers.nl.