Oud speeltoestel bij Molen Zeldenrust maakt plaats voor nieuw Kompan-speeltoestel

Afgelopen jaar op de Nationale Molendag speelde de jeugd bij Molen Zeldenrust nog volop op het oude speeltoestel, maar aanstaande zaterdag wordt een gloedjenieuw Kompan-speeltoestel in gebruik genomen. De vrijwilligers van Zeldenrust hebben in samenwerking met Kompan het speeltoestel geplaatst, de Rabobank heeft een financiële bijdrage geleverd. 

Het nieuwe toestel is niet zomaar geplaatst, vertelt Lieke, één van de woordvoerders van de molen, in haar persbericht die zij stuurde naar onze redactie. "Leerlingen van basisschool De Schittering hadden voor de speeltuin naast hun school heel wat fraaie speeltoestellen uitgekozen. Zoals dat echter vaak het geval is, was de portemonnee ook hier te klein om aan alle wensen tegemoet te komen, niet alle uitgekozen speeltoestellen konden geplaatst worden. Een aantal vrijwilligers van Molen Zeldenrust kreeg hier lucht van en meenden zaken te kunnen combineren. Eén van de gekozen, maar niet geplaatste speeltoestellen naast de basisschool, staat vanaf nu fier overeind bij Molen Zeldenrust".

Zaterdag 13 oktober, de tweede zaterdag van de maand én dus tijdens het maandelijkse molencafé, is jong én oud(er) vanaf 16.00 uur van harte welkom bij de molen in Hooge Zwaluwe om het speeltoestel te openen en natuurlijk te testen!