Dartmarathon voor Harold van Zundertstichting levert 4850 +1200 op!!

Niet onze gewoonte om nieuws wat later te publiceren maar we vertellen vast geen geheim als we melden dat ook wij 'enige' bemoeienis hadden met de 24-uurs dartmarathon afgelopen weekend in Lage Zwaluwe en dus ook wat krap in onze slaapuurtjes zaten.

Zaterdag om 12.00 uur het startschot door Lieke Schuitmaker, wij waren erbij. Het bezoek van Harry Bakker, 'n Bietje Kwats, Marco Kanters en Huub Hangop, wij waren erbij. De Meno Peno party, de veiling van het tenue van Nederlands elftal keeper Tim Krul, een NAC shirt en vier kaartjes voor de albumpresentatie van Arjon Oostrom, wij waren erbij. Zondagochtend het ontbijtbuffet en het open podium, wij waren erbij. Kakkende schapen, loterijprijzen, foto's van fotograaf Marcel Raafs, allerlei ballondieren dankzij Darja Vos, het bezoek van Jan-Willem Stoop, medailles voor de darters én de bekendmaking van de opbrengst, wij waren erbij én hebben het allemaal gezien en beleefd. Wát een weekend…

Het was druk in café 't Roer Om in Lage Zwaluwe afgelopen weekend. Activiteiten die, mede dankzij initiatiefneemster Elise Polak, allen ten goede kwamen aan het goede doel. De Harold van Zundert stichting mag, dankzij de 18 darters, waaronder drie vrouwelijke, die het 24 uur vol hebben gehouden zonder te rusten, maar wél met een goede maaltijd van Kombuijs Lage Zwaluwe in hun buik, dankzij alle vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen in de organisatie en natuurlijk dankzij alle sponsors en donateurs, een bedrag van 6050 euro ontvangen. 4850 euro brachten alle activiteiten tezamen op, wat dan ook op de cheque staat geschreven die Peter van Zundert van Elise mocht ontvangen. Volgende maand legt een sponsor daar nog eens 1200 euro bovenop. 

In de ludieke eindspeech die Johan van der Vlist hield, werden een aantal mensen specifiek uitgelicht die allen een groots applaus kregen. Elise Polak voorop, samen met haar partner Robert, maar zeker ook Alex en Elma van 't Roer Om, Stef Luijten voor het verzorgen van de muziek en Lily van 't Geloof voor haar belangeloze inzet. Het grootste applaus was er natuurlijk voor de 24-uurs darters Stef, Jan L., Jan de B., Jan E., Paul, Alfred, Remco, Rob, Ron, Luc, René, Niels v.d. V., Niels v. A., Alex, Robert, Kim, Ellen en Elise. 

Wat mensen voor elkaar kunnen krijgen als ze het samen doen, iets wat wethouder Jan-Willem Stoop ook aangaf, daar is de 24-uurs dartmarathon van afgelopen weekend een perfect voorbeeld van. De foto's die wij maakten bekijkt u in de fotoslider boven dit artikel, het voorstellen van de darters en het startschot bekijkt u hier, de foto's van de kakkende schapen volgen later vandaag, want dat… is een hoofdstuk apart. 

 

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, die u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel