Schapenschijten, een hoofdstuk apart

Een aanzienlijk deel van de totaalopbrengst van de 24-uurs dartmarathon afgelopen weekend, werd binnengehaald door het schapenschijten. Op papier waren de vakjes in de afgelopen weken verkocht, op zondagmorgen bepaalden zes schapen welke kopers/sponsors € 50,- contant in ontvangst mocht nemen.

Dat deden ze door te schijten in een vakje van het grote dartbord op de parking van café 't Roerom. De eerste schapendrol ploepte net buiten een vakje tot hilariteit van het publiek. Het was dus even wachten voordat de zes winnende vakjes bekend waren.

Voor de zes schapen van Ad en Liesbeth was deelname aan het ludieke onderdeel een tussenstop naar een leuke periode. Ze kwamen namelijk rechtstreeks uit de stal waar ze afgelopen winter bivakkeerden om na een bijdrage te hebben geleverd aan het 'Waar schijt het Schaap', lekker de ruimte van de wei in te mogen.

Een hoofdstuk apart en dat maakten wij er met dit bericht ook van. 
 


*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken. 

Beelden bij dit artikel