De I van inktvis, de N van nijlpaard… Fietsspeurtocht in Terheijden

Vanuit Zevenbergschen Hoek reed onze oranje-versierde bolide naar Terheijden, waar enkele vroege vogels al aan de Versierde-fietsspeurtocht bezig waren. Op verschillende plekken door het hele dorp hingen vandaag letters en die letters vormden samen een toepasselijk woord. Onder alle goede antwoorden worden leuke prijzen verloot.

Een rondje door Terheijden rijden in de hoop dat we deelnemers tegenkwamen. En zo gebeurde het ook. Het eerste gezin dat we op de fiets tegenkwamen vertelde het super leuk te vinden: “Ik heb de I, van inktvis, de N, van nijlpaard en de D van Douwe al gevonden”, riep één van de kinderen het uit. Een kleine tip waar ze de volgende letter konden vinden, wilden ze wel ontvangen en na het maken van de foto konden ze de tocht weer vervolgen, al mompelend: “Die mevrouw is zelf ook oranje versierd”.

In de middag zal het ongetwijfeld drukker geweest zijn in Terheijden, maar onze redactiewagen moest weer door naar Wagenberg. Onze foto’s genomen in Terheijden bekijkt u direct hieronder.

Beelden bij dit artikel