De KijkOp App is er nu ook voor alle Androidtoestellen!

Ook voor Androidgebruikers is het zover. Vanaf vandaag kunnen bezitters van een Android smartphone de KijkOp App gratis downloaden. Eerder konden de gebruikers van een iPhone dat ook al.

De KijkOp Android App is te downloaden via de volgende directe link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.evicom.kijkop.

U kunt de app ook vinden in de Google Play Store door te zoeken op 'KijkOp'. Na het downloaden van de app kiest u dan natuurlijk voor úw platform: KijkopDrimmelen.

Lokaal nieuws en aanbod overzichtelijk op de smartphone

De KijkOp App zorgt ervoor dat bezitters van een smartphone dagelijks heel eenvoudig het nieuws uit hun eigen lokale gemeenschap kunnen lezen. U ziet daarnaast aanbiedingen van lokale winkels, horeca, bedrijven en organisaties en tevens berichten van verenigingen en ideële organisaties. Daarnaast biedt de app een goed overzicht van relevante aanbieders uit de eigen gemeente.

Verdere ontwikkeling

De ontwikkeling van de KijkOp App staat niet stil. Nu de 1.0 versie is gelanceerd, wordt achter de schermen al hard nagedacht over de opvolger, versie 2.0. Hiervoor wordt aan u als gebruiker gevraagd om uw mening of ideeën kenbaar te maken. Dat kan via: info@kijkopcommunity.nl.

Wij zijn heel benieuwd naar uw mening. Bent u enthousiast over de app? Voeg dan een review toe in de App Store! En hebt u suggesties voor verbeteringen? Mail deze dan naar ons!