De Schittering serveert Hooge Zwaluwe een kerstbuffet

Dit jaar geen kerstborrel, kerstmarkt en geen kerstviering, maar een heus kerstbuffet in Hooge Zwaluwe. Basisschool De Schittering serveert aanstaande donderdag, 19 december dus, in samenwerking met Eskadee en de Oudervereniging het Groots HZ Kerstbuffet. Tijdens dit buffet zullen diverse ondernemers de heerlijkste gerechten serveren, waaronder Ontmoetingscentrum De Zonzeel en Restaurant Onze Kerk.

Naast de lekkerste hapjes en drankjes van De Zonzeel en Onze Kerk, zullen ook Mark's Dagwinkel en Martika's Kitchen gerechten uitserveren en kunnen bezoekers donderdag tussen 17.00 en 20.00 uur ook genieten van verschillende muziekoptredens. DJ Joey en Gitaarstudio Paul Knibbeler verlenen hiervoor hun medewerking. Het kerstbuffet vindt plaats op het schoolplein van De Schittering, Burg. Godwaldtstraat in Hooge Zwaluwe. De entree tot het plein is gratis, voor de hapjes en drankjes kunnen muntjes gekocht worden. 

Speciaal voor de kinderen is er een kidsbuffet. Op deze speciale kindertafel staan hapjes van en voor de kinderen en is er voor hen gratis ranja. Mocht het donderdagavond slecht weer worden, zullen de tafeltjes, bankjes en statafels, waar Kanters Verhuur zorg voor zal dragen, binnen worden neergezet en staan de bar en de eetkraampjes onder tenten.