De Wilgenband in concert met het Symfonisch RuimteOrkest

Vanmiddag gaf De Wilgenband een Paasconcert met een Zilveren Randje in de Mayboom in Made. Zij kregen daarbij muzikale ondersteuning van het Symfonisch RuimteOrkest uit Zevenbergen. Beide gezelschappen speelden om beurten een nummer voor het publiek dat bestond uit zo'n 70 belangstellenden.

Voor de pauze speelde De Wilgenband, een muzikaal gezelschap voor mensen met een beperking, met name Disney-nummers, waar het Symfonisch RuimteOrkest, dat bekend staat om het film- en musicalrepertoire, onder leiding van Caspar Versluis op het grote podium een aantal pareltjes van muziekstukken speelde. Desalniettemin werd het klapstuk van de middag toch zeker gespeeld door de muzikanten van De Wilgenband, die als hun slotlied het nummer 'Het dondert en het bliksemt' van Guus Meeuwis ten gehore brachten. Met Kevin als initiatiefnemer, slingerde er uiteindelijk een flinke polonaise door de hele zaal.

Wij waren natuurlijk ook bij het Paasconcert met een Zilveren Randje aanwezig en wij maakten een aantal leuke foto's die u kunt bekijken in de fotoslider boven dit artikel. De opname die wij maakten van het slotlied van De Wilgenband, Het dondert en het bliksemt, bekijkt u direct hieronder.
https://www.youtube.com/watch?v=7EBTIaedF6E

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken

Beelden bij dit artikel