Schitteren deed het letterlijk en figuurlijk bij de rommelmarkt in Hooge Zwaluwe

Schitteren deed het niet alleen in spiegels die tussen de +/- 120.384 'koopjes' lagen maar ook de opkomst van de jaarlijkse rommelmarkt van basisschool De Schittering in Hooge Zwaluwe, is weer schitterend te noemen. De eindopbrengst is nog niet precies bekend, maar de organisatie hoopt het bedrag van vorig jaar te kunnen evenaren.

Vrijdagavond maakten vele vrijwilligers licht werk bij het ophalen van de spullen die de inwoners van Hooge Zwaluwe op de stoep konden zetten, welke allen naar het schoolplein gebracht werden om daar uitgezocht en uitgestald te worden. Een mensenmassa stroomde aldaar het terrein op gisterochtend om 10.00 uur, waarna het de hele dag een 'lekkere doorloop' had. Ondanks het best wel koude weer, was het tot in de late middaguurtjes nog erg gezellig bij De Schittering.

Ook wij waren weer van de partij en maakten een aantal foto's van de markt en de bezoekers. U bekijkt ze in de fotoslider boven dit artikel. Een korte opname van de opening van de markt kregen wij doorgestuurd van Judith, één van de vrijwilligers. Deze bekijkt u direct hieronder.
https://www.youtube.com/watch?v=eHBJWJLQckA


*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken

Beelden bij dit artikel