Drimmelen zet traditie kerstmarkt en ontsteken lichtjes voort

Soms is het gewoon fijn om te weten dat sommige dingen niet veranderen. Traditiegetrouw werd er gisteren in het kerkje aan de Herengracht in Drimmelen een kerstmarkt georganiseerd, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de kerk, en werden de lichtjes aan het grachtje ontstoken rond de klok van 17.00 uur.

De kinderen mochten zelf een kerststukje timmeren en versieren, de volwassenen konden artikelen kopen bij de verschillende (kerst)standjes en genieten van koffie, thee en wat lekkers. Thijs Hillen speelde kerstliederen op trompet en daarmee is de traditie weer helemaal rond. Een warme deken van kerstsfeer die Drimmelen ieder jaar weer rondom de bezoekers slaat. Met dank aan Adriaan Snoek voor het toezenden van de foto's van de brandende lichtjes. U bekijkt deze en de foto's die wij zelf gisteren maakte, in de fotoslider boven dit artikel.

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel