De Zonnebloem Made zet gasten in het kerstzonnetje in ’t Trefpunt

De Zonnebloem afdeling Made heeft gisteren een kerstviering gehouden voor haar gasten. Zo'n 100 genodigden en vrijwilligers genoten van de achtste kerstviering op rij in Hotel-Restaurant 't Trefpunt in Made, waar zij verwend werden met een hapje en een drankje, mooie gedichten en liederen gebracht door het Fortekoor uit Drimmelen. De Zonnebloem nodigt haar gasten hiervoor ieder jaar persoonlijk uit en zet hen tijdens deze viering eens goed in het zonnetje.

De afdeling Made is opgericht in 1961 door vier vrijwilligers. Momenteel zetten 30 vrijwilligers en 5 bestuursleden zich in voor 186 gasten. Bij de Zonnebloem gaat het om mensen en met name mensen met een fysieke beperking. Een aantal vrijwilligers bezoekt hen aan huis, gewoon voor een praatje of een kopje koffie of gaan een eindje met hen wandelen. Naast deze bezoeken, organiseert De Zonnebloem Made door het hele jaar heen diverse activiteiten, zoals een bingomiddag, muzikale middag, boottocht of dus deze kerstviering. 

Wilt u zich aanmelden als gast of vrijwilliger of wilt u meer informatie over de afdeling Made? Neem dan contact op met Petra Dilven, via 0162-686538 of vul het contactformulier in op de website

Beelden bij dit artikel