Echte mannen opgelet!! Maak nu kans op onze Vaderdagsprijs!

Hij is groot… Hij is stevig… Hij is mals… Hij is sappig… En alléén de stoerste mannen kunnen hem winnen!

KijkopDrimmelen geeft dit jaar voor Vaderdag een Tomahawk Steak weg van maar liefst 1,5 kilo, komend uit de koeling van Maros Made!!

Deze stoere mannen-steak is niet voor zomaar een kereltje geschikt. Alleen de allerstoerste kan deze joekel lekker klaarmaken. De steak grillen in de oven of op de caveman-manier op de barbecue: jullie genieten op Vaderdag van deze overheerlijke côte de boeuf.

Deze prijs geven we extra weg buiten onze maandelijkse prijs om. Wil jij kans maken op deze geweldige Vaderdagsprijs? Wat je daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht en maak kans op deze geweldige prijs. We trekken een winnaar uit alléén de mannelijke deelnemers! Dus aan alle vrouwen: zet je man op Facebook en like met zijn pagina dit bericht!

LET OP: op zaterdag 16 juni trekken we een winnaar en op Vaderdag, 17 juni, komen we de prijs bij je thuis bezorgen. Hou er dus rekening mee dat je thuis bent!

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.