File bij officiële opening rotonde centrum Made

Belangstellenden, politici en pers; allen waren aanwezig bij de officiële opening van de nieuwe rotonde in het centrum van Made. Er waren zelfs zoveel mensen op de been, dat er voor het fotomomentje op de rotonde een (korte) file ontstond op de Godfried Schalckenstraat. Wethouder Jan-Willem Stoop legde de laatste hand aan de coating van het fietspad naar de Adelstraat.

Na een welkomstwoord door Erwin Buijs van aannemersbedrijf Van den Elshout & de Bont uit Waalwijk en door wethouder Stoop, volgde een kort filmpje van de aanleg van de rotonde. In een versnelde afspeelmodus, knalde in 4 minuut 19 de drieënhalve week werk voorbij. Drie volle weken en één weekend waren de werklieden bezig met het verkeersproject, waarbij de weg alleen het laatste weekend volledig afgesloten werd voor verkeer. Jan-Willem Stoop sprak meermaals zijn grote trots uit over de aanleg, de werkwijze en betrokkenheid bij de rotonde. 

De redactie van KijkopDrimmelen maakte alvast een proefritje vóór de officiële opening plaatsvond. Rijdt u even met ons mee? 

Beelden bij dit artikel