Finalist De Slimste Mens Klaas Dijkhoff te gast bij Spraakvermaak

Koel en gevat geeft hij antwoorden op vragen in het programma De Slimste Mens. Het publiek vindt het prachtig en er wordt al beweerd dat het zijn partij – de VVD – minimaal een zetel extra gaat opleveren bij de aanstaande verkiezingen.

Als Klaas Dijkhoff het publiek bij Spraakvermaak ook weet te veroveren kunnen dat misschien wel twéé extra zetels worden. Er zijn dames die hem sexy noemen maar naast zijn kennis is het vooral zijn humor waardoor de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie razend populair is bij de kijkers.

Het legt het programma zelf ook geen windeieren want de kijkcijfers zijn behoorlijk opgelopen. Gisterenavond wist Dijkhoff zich te plaatsen voor de finale. Ook Spraakvermaak kan daar van profiteren want toen het team Klaas Dijkhoff wist te strikken om op 12 februari te gast te zijn, kon de hausse die nu ontstaan is nog niet worden voorzien.

Spraakvermaak is op zondag 12 februari in café Ons Thuis aan de Bredaseweg 20 te Terheijden. Aanvang 14.30 uur, zaal open om 13.30 uur. Entreeprijzen en overige info via: http://www.spraakvermaak.nl