Herinnering: Maak nú nog kans op de 24ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de 24ste maandprijs verloot:

We geven in april namelijk twee unieke seizoenskaarten weg, voor het seizoen 2018, voor voet- en fietsveer 't Leeuweveerke in Lage Zwaluwe!

't Leeuweveerke viert in 2018 haar eerste verjaardag en dat kan natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. KijkopDrimmelen mag twee unieke seizoenskaarten weggeven voor de voet- en fietsveer die vaart tussen Lage Zwaluwe en de Jacominaplaat en daardoor een directe verbinding vormt tussen onze gemeente en Nationaal Park De Biesbosch. Prachtige wandeltochten en fietsroutes zijn te volgen dankzij het pontje over de Amer, maar ook voor 'zomaar' een oversteek kunt u vanaf nu gebruik maken van 't Leeuweveerke. De winnaar van de 24ste maandprijs krijgt namelijk twee seizoenskaarten die onbeperkt te gebruiken zijn aan boord van het inmiddels verbrede, éénjarige schip.

Bent u zelf niet zo'n wandel-, fiets- of natuurliefhebber maar kent u wel iemand die u met de seizoenskaarten enorm zou verblijden? De kaarten mogen eenmalig overgedragen worden aan ouders, opa's en oma's, kennissen, vrienden, collega's of geliefden!

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht, (te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/593333154334186 )

Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Registreer je GRATIS op www.KijkopDrimmelen.nl/registreren