Herinnering: Maak nú nog kans op de 37ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de zevenendertigste maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk twee kaarten t.w.v. maar liefst € 150,00 weg, waarmee u tijdens het Made's Powerweekend bij het Pullingteam Blue Hazard wordt verwelkomd!

In samenwerking met Grondverzetbedrijf W. Havermans uit Lage Zwaluwe, het Made's Powerweekend én Pullingteam Blue Hazard uit Made, mogen wij twee all-inclusive arrangementen weggeven waarmee u één dag naar keuze, met z'n tweeën, naar het grootste pullingevent van heel Europa mag gaan. Jullie krijgen toegang tot het wedstrijdterrein, waar jullie de hele dag bij de Blue Hazard achter de schermen mogen kijken. De machine gromt en bromt, de spanning stijgt in aanloop van de wedstrijd en vragen mogen er gesteld worden aan de familie Van Riet. Jullie maken alles mee, van begin tot eind, en worden volledig verzorgd. Bij de kaarten zit namelijk een drankarrangement voor de hele dag (bier, wijn, fris) én een 2 uur durende barbecue in!

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like
onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/847365698930929 ). Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.