Herinnering: Maak nรบ nog kans op de 61ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de รฉรฉnenzestigste maandprijs verloot!

Aanstaande zaterdag geven we namelijk een Samsung Galaxy Tab A7, t.w.v. โ‚ฌ 199,00 weg, in samenwerking met Delta Fiber Netwerk!

Momenteel wordt in vijf kernen van onze gemeente glasvezel aangelegd en is in Made de campagne in volle gang. Dat betekent dat al onze dorpen straks aangesloten kunnen zijn op een stabiel netwerk, met supersnel internet, televisie en telefonie. ๐—˜๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐Ÿฒ๐Ÿญ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜€ ๐—ด๐—ฎ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ผ๐—ฝ๐˜๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—ธ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป! Deze Samsung tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB, voldoende voor al je favoriete apps, zoals de Kijkop-app. Met het ๐Ÿญ๐Ÿฌ,๐Ÿฐ ๐—ถ๐—ป๐—ฐ๐—ต ๐—ณ๐˜‚๐—น๐—น ๐—›๐—— ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—บ en de vier ๐——๐—ผ๐—น๐—ฏ๐˜† ๐—”๐˜๐—บ๐—ผ๐˜€ stereo speakers lijkt het alsof je zelf middenin je film of serie zit! De tablet is ook te gebruiken voor videogesprekken, online winkelen, natuurlijk het gebruik van social media รฉn het lezen van ๐—ž๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ผ๐—ฝ๐——๐—ฟ๐—ถ๐—บ๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป.๐—ป๐—น!

Maak nรบ nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/1414466202220873 ). Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.