Herinnering: Maak nú nog kans op de 64ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de vierenzestigste maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk drie cadeaubonnen weg, met een gezamenlijke waarde van 75 euro, te besteden bij Livango Baby- en Kinderkleding in Made!

Uw kinderen zullen er hip bij lopen aanstaande herfst, winter, lente, zomer of zelfs in de jaargetijden van 2023 want de cadeaubonnen t.w.v. 25 euro per stuk zijn ieder maar liefst twee jaar geldig! Is uw zoon uit zijn winterjas gegroeid of wilt uw dochter graag een nieuwe verjaardagsoutfit? Bij Livango slaagt u gegarandeerd. De winkel aan de Nieuwstraat wordt ieder seizoen gevuld met de nieuwste trends en beste kleding voor ieder seizoen. Ook kunt u er slagen voor accessoires, sokken, rompertjes en nog veel meer.

Heeft u geen kinderen of wilt u de cadeaubon(nen) weggeven aan iemand die het goed kan gebruiken? Ook dat is geen probleem. De cadeaubonnen zijn per stuk overdraagbaar, dus als u ze niet (allemaal) zelf kunt besteden, kunt u nog wel meedoen aan deze spectaculaire winactie. Let dus op: wij loten één winnaar die drie cadeaubonnen ontvangt.

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht OPENBAAR, ( te vinden via deze link: www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/1476925239308302 ). Aanstaande zaterdag loten we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.