Herinnering: maak nú nog kans op onze 60ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de zestigste maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk niet één, niet twee, niet drie, niet vier maar zelfs VIJF barbecue all-in pakketten voor twee personen weg, t.w.v. in totaal € 150,00, komende van ambachtelijke slager Maros in Made!!

We bestaan vijf jaar, hebben ons eerste lustrum volgemaakt en dat hadden we niet gekund zonder jullie. Trouwe volgers van KijkopDrimmelen.nl, onze lezers, maar ook zeker niet zonder al die ondernemers die hun advertenties via ons medium verspreiden. Bijvoorbeeld ook Maros in Made, lid van het allereerste uur, nog vóórdat de website überhaupt in de lucht was, sprak Maros al zijn vertrouwen uit in wat zou komen. En dát is voor ons reden genoeg om onze 60ste jubileummaandprijs samen met Maros te organiseren. We geven dus VIJF keer een barbecue all-in pakket voor twee personen weg, ter waarde van in totaal 150 euro. Vijf jarig bestaan, vijf keer 12 maandprijzen, vijf winnaars.

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht OPENBAAR, ( te vinden via deze link: www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/1391227147878112 ) en maak kans op deze geweldige prijs. Op 24 april aanstaande loten we VIJF winnaars, die uiteraard bekend worden gemaakt op het platform en op Facebook. Let op: de winnaars winnen een tegoedbon voor een barbecue all-in pakket voor twee personen. Deze is dus in te wisselen op een dag naar keuze!

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.