Hoe is het toch met Roy en Jowin?

Vorige week donderdag hebben Roy en Rowin Ansems hun rapporten gekregen. Geen van beiden had een onvoldoende en beiden zijn ze overgegaan naar klas 10b. Op dit moment hebben de broers uit Lage Zwaluwe vakantie maar over twee weken begint het kamp van Iserlohn Roosters weer. Dan moeten ze dus weer terug en beginnen ze weer met teamtrainingen en off-ice trainingen.

Roy en Jowin: “De een-na-laatste week op school hebben we niet veel meer gedaan. We hadden projectweek en moesten de tussenruimte tussen de lokalen gezelliger maken. Dat is vrij goed gelukt. Maandagmiddag hadden we een voetbaltoernooi met het internaat, waarbij alle etages tegen elkaar speelden. Onze etage heeft alle wedstrijden gewonnen, we hadden veel plezier en we zijn eerste geworden.

Woensdagmiddag hebben we onze kamer opgeruimd en alle spullen gepakt. Donderdag hebben we nog tot 11.00 uur aan onze projecten gewerkt en daarna zijn we de keuken ingegaan. We hebben daar de koks meegeholpen en daarna zelf frietjes, frikandellen en kroketten gebakken en daarna uitgedeeld aan de mensen.

Omdat de school 50 jaar bestaat was het groot feest en waren er veel mensen. Ook konden we bumbervoetballen en op een segway rijden, echt super tof. Om 17.00 uur hebben we onze rapporten gekregen, nog een kleine bijeenkomst gehad en daarna naar huis gegaan voor drie weken vakantie.”

Beelden bij dit artikel