Drimmelen Via Gladiola over de finish Nijmeegse Vierdaagse!

Gisteren was de finishdag van de Nijmeegse Vierdaagse. Over de Via Gladiola wandelden de 41.006 nog overgebleven diehards over de eindstreep. De zes leden van wandelgroep Six Pack uit Wagenberg hebben allemaal de gladiolen in ontvangst mogen nemen en als we naar hun t-shirt van vrijdag kijken, weten we meteen waar de naam van hun wandelgroep vandaan komt! 

Gelegenheidscorrespondent Lia stond aan de zijlijn klaar met haar camera, maar u begrijpt dat het tussen 41.006 mensen niet meevalt om Drimmelenaren te fotograferen. Huib Evegaars en het EHBO-team uit Zwaluwe hebben samen een groepsfoto gemaakt, Huib laat ons weten: "Het was hard werken maar heel leuk om te doen. In totaal hebben alle EHBO'ers 6076 paar voeten verzorgd en 18.560 blaren geprikt." Hoeveel blaren 'onze' Zwaluwse verzorgers hebben gezien en geprikt, is niet helemaal duidelijk, maar het waren er in ieder geval veul!

De foto's die wij toegestuurd hebben gekregen, bekijkt u in de slider boven dit artikel. Heeft u zelf nog leuke foto's van bekenden over de Via Gladiola? Stuur ze ons gerust toe of post ze op onze Facebookpagina!

Via Jan, één van de leden van Six Pack, mochten wij ook twee opnames ontvangen van hoe de groep net vóór de pontonbrug en bovenop de pontonbrug wandelden. U bekijkt ze direct hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=4_Tb33YiPaI

https://www.youtube.com/watch?v=vd6OOksWwVU

Beelden bij dit artikel