In de Spotlight: Drukkerij Supportertje in Hooge Zwaluwe

Vandaag staat in onze spotlight Drukkerij Supportertje in Hooge Zwaluwe. Deze drukkerij bedrukt vrijwel alles: van kleding tot petten, van aanstekers tot pennen. Steek uw werknemers in nieuwe bedrijfskleding, scoor een tenue voor jouw (sport)vereniging of een unieke outfit voor een feest, bij Supportertje slaag je gegarandeerd.

Waar het imago van een drukkerij vaak wat ouderwets is, is dit bij Supportertje zeker niet het geval. Deze moderne, jonge drukkerij neemt allerlei verschillende opdrachten aan. Met een ruim assortiment in t-shirts, polo's, jacks, jassen, vesten, werkbroeken en overalls, is er altijd wel een outfit dat bij u past. Ook leuk: laat matchende shirtjes bedrukken voor bijvoorbeeld een jubileum, vrijgezellenfeest of familiedag! 

Maar wist u dat Drukkerij Supportertje ook tal van relatiegeschenken kan verzorgen? Een pen of USB-stick met uw logo? Een bidon, paraplu of zelfs een broodtrommel met een foto? Geen probleem! U wilt het, Supportertje bedrukt het. Heeft u iets minder te besteden? Ook dat is geen probleem, Supportertje biedt altijd kwalitatieve producten in allerlei verschillende prijsklasses. Het administratieve hart van Drukkerij Supportertje is gevestigd aan de Korteweg 2 in Hooge Zwaluwe, waar alle opdrachten binnenkomen en worden verwerkt. U bent welkom om eens binnen te wandelen of u kunt een afspraak maken, zodat u gegarandeerd direct geholpen wordt.  

Voor meer informatie, contactgegevens, openingstijden, foto's en actuele aanbiedingen, klikt u snel verder naar de profielpagina van Drukkerij Supportertje

Beelden bij dit artikel