In de Spotlight: TTV Ruitersvaart uit Terheijden

De Terheijdense Tennisvereniging 'Ruitersvaart' is een tennisvereniging die nog steeds groeit en bloeit. Met circa 300 buitengewoon actieve en gezellige leden, leeft de vereniging als nooit tevoren.

TTV Ruitersvaart beschikt over 6 banen van kunstgras en ze zijn dan ook het hele jaar open. Door de sneeuw en de vorst zijn de banen nu even tijdelijk niet bespeelbaar, maar zodra het enigszins weer mogelijk is, zullen ze direct weer open gaan. De verlichting mag daarnaast branden tot 23.00 uur waardoor erook 's avonds prima getennist kan worden.

Bij TTV Ruitersvaart kunt u bij een ervaren trainer tennisles nemen, maar ook afspreken met medetennissers op alle niveaus. Er worden regelmatig toernooien voor volwassenen en voor de Tenniskids georganiseerd en u kunt deelnemen aan de regionale competities. Op vrijdagavond is er een onderlinge teamtennis competitie.

Het échte verenigingsgevoel wordt toch wel duidelijk zichtbaar als je weet dat het bestuur bestaat uit enthousiaste leden, die kunnen rekenen op andere leden die zich vrijwillig inzetten op allerlei onderdelen. Het onlangs gerenoveerde paviljoen wordt gerund door de leden zelf, door middel van bardiensten. Het paviljoen is in principe iedere avond geopend vanaf 19:30 tot een uur na de laatste wedstrijd.

Voor meer informatie, contactgegevens, openingstijden en doorverwijzing naar meer fotoverslagen van wedstrijden en uitjes, klikt u verder naar:
https://kijkopdrimmelen.nl/organisatie/ttv-ruitersvaart.html