Joëlle Willemse uit Made mag Nederland vertegenwoordigen tijdens International Cup Majorette

Joëlle Willemse uit Made is pas net 17 jaar en zij zal in augustus ons land vertegenwoordigen met de Nederlands Majorette Equipe, tijdens de International Cup in Limoges, Frankrijk. De Nederlands Majorette Equipe bestaat uit meerdere toppers, waaronder dus Joëlle en enkele andere leden van Doskonale uit Breda, de vereniging waar Joëlle lid is.

Om de reis naar Frankrijk te kunnen bekostigen, verkoopt Joëlle bonbons en pennen en hoopt ze dat velen haar willen helpen. De bonbons zijn te koop voor € 4,00 per zakje en een pen voor slechts € 1,00 per stuk. Als u Joëlle wilt helpen én wilt helpen om Made op de internationale Majorette-kaart te zetten, kunt u een mailtje sturen naar sprui811@planet.nl met daarin de hoeveelheid bonbons en/of pennen die u wenst. Heeft u geen zin in bonbons, lust u geen chocola of heeft u al 300 pennen die u nooit meer gebruikt? Dan kunt u ook gewoon een donatie overmaken op het rekeningnummer NL74 ABNA 047369901 t.a.v. M.A.Spruijt o.v.v. Joëlle.

Als u het fijn vindt om Joëlle te ontmoeten, kunt u ook vragen of u even langs mag komen of mag komen kijken bij de training van Joëlle. Stuur daarvoor ook even een mailtje naar sprui811@planet.nl