KijkopDrimmelen licht uit: Livango Baby- en Kinderkleding in Made

Vandaag lichten we een winkel uit in het centrum van Made die alles weet over het aankleden van kinderen: Livango Baby- en Kinderkleding. Livango heeft een uitgebreid assortiment aan leuke, stoere en hippe mode voor de jonge generatie. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied kinderkleding, kopen regelmatig nieuwe collecties in en de hipste trends liggen als eerste in de winkel aan de Nieuwstraat.

Al sinds 1989 is Livango gevestigd in het centrum van Made en gespecialiseerd in baby- en kinderkleding in de maten 44 tot en met 176. Overigens geldt dit niet alleen voor de ondernemers achter Livango, dat geldt ook voor de vriendelijke winkelmedewerksters, die u graag helpen bij het samenstellen van leuke setjes kleding voor uw kroost. Ook geven zij passend advies bij het kiezen van maten, materiaal en kleuren. 

De merken Feetje, Quapi, B.Nosy, Z8, Tumble 'n Dry, Noppies en Gymp behoren tot het assortiment babykleding, vanaf maat 92 kunt u kiezen uit de merken Jubel, Sturdy, Retour, Quapi, B.Nosy, Z8, Geisha, Tumble 'n Dry, Vingino, Dutch Dream Denim (DDD), Tygo & Vito en Noppies. Nieuw bij Livango is Daley Blind by Vingino. Stoere kleding voor de stoerste mannen in de maten 116 tot en met 176.

Wist u dat u bij Livango ook terecht kunt voor de leukste accessoires? De outfit van uw kind wordt compleet dankzij een leuk sokje of haarbandje, maar ook voor een knuffelkonijntje, kinderboekje of een leuk slabbetje stapt u binnen bij Livango. Bent u op zoek naar een (kraam)cadeautje? Livango is het juiste adres. U wordt geholpen bij het uitzoeken van een passend cadeau, die natuurlijk indien gewenst feestelijk wordt ingepakt.

Wilt u meer informatie over Livango Baby- en Kinderkleding, zoals contactgegevens en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/livango-baby-en-kinderkleding.html*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel