Jouw huid, ogen en lippen nóg meer laten stralen? Maak nú kans op de 30ste maandprijs!

De dertigste maandprijs is een beautyprijs waarmee je de tips en tricks leert om er iedere dag nóg beter uit te zien!

We geven in oktober namelijk een make-up workshop voor twee personen t.w.v. maar liefst € 100,00 weg, bij de beautystudio van Visagieworkshops.nl in Lage Zwaluwe!!

Welke make-up past bij jou, welke basis breng je aan? Welke blush laat jouw ogen helderder stralen dan ooit tevoren en welke oogmake-up past daar dan bij? De antwoorden op al deze vragen worden gegeven tijdens de make-up workshop van Visagieworkshops.nl. Tips en tricks voor een dagmake-up om er iedere dag nóg beter uit te zien.

Het leuke is: deze maandprijs geeft KijkopDrimmelen niet weg voor één, maar voor twee personen! Je kunt dus een vriendin, je moeder, tante, nichtje of excentrieke neef meenemen naar de workshop. Mocht je zelf al zo'n workshop gevolgd hebben en de perfecte trucs al weten, of je wil deze prijs weggeven aan iemand anders, dan mag dat ook. Geen reden dus om niet mee te doen met deze beauty-winactie!

Wil je deze geweldige prijs winnen? Wat je daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht en maak kans op deze geweldige prijs. Op 27 oktober aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.