Jubilarissen muziekvereniging Alliance gehuldigd tijdens nieuwjaarsconcert

Vandaag kon iedereen terecht in Den Domp in Lage Zwaluwe voor het nieuwjaarsconcert van muziekvereniging Alliance. Gehuldigd werden Bertine van Halderen, Carola Dubbelman en Ad van Leest voor hun trouwe dienstdoende jaren.

Bertine en Carola zijn allebei al 25 jaar lid van muziekvereniging Alliance. Voorzitter Johan van der Vlist huldigde beide dames niet alleen voor hun trouwe inzet al die jaren, maar complimenteerde hen ook met hun jonge uitstraling. 

Bertine speelt behalve de dwarsfluit en piccolo, ook sopraansax bij Tiepies Nix. Verder is ze betrokken bij het clubblad van Alliance 't Verbondje, lid van de concertcommissie, de kledingcommissie én sinds vorig jaar ook bestuurslid. 

Carola speelde ook dwarsfluit en piccolo en bij Tiepies Nix een periode op de altsaxofoon. Ze is bij de activiteitencommissie en de concertcommissie enthousiast betrokken, ze maakt flyers voor de concerten en is ze, zoals bij het Showtime concert in november, actief als ladyspeaker. 

Bij 25 jaar lidmaatschap krijgt iedereen de zilveren insigne van de KNMO, de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie, welke beide dames overhandigd kregen door Van der Vlist. 

Ad van Leest is 10 jaar geleden lid geworden van de muziekvereniging. Hij begeleidt de jeugd en speelt zelf mee bij Opleidingsorkest Dynamite wat hij met veel plezier doet, net als trouw meegaan met het jeugdmuziekweekend ieder jaar. Daarnaast speelt Ad op de trombone bij het grote orkest en sinds een paar jaar gaat hij ook de hort op met Tiepies Nix. Ad helpt afwisselend mee met het vervoer van slagwerk van en naar concerten en ook oud-papier ophalen. Ad ontving vandaag de bronzen insigne van de KNMO. 

Beelden bij dit artikel