KijkopDrimmelen licht uit: Close2Vida

De oplettende kijkop-volger heeft gemerkt dat we er even een weekje tussenuit zijn geweest met onze uitgelichte artikelen. Wegens de vele carnavalsactiviteiten besloten we de uitlichtingen even op pauze te zetten. Nu gaan we verder met de laatste zes artikelen, te beginnen met een zanggroep: Close2Vida. Deze groep enthousiaste muziekliefhebbers zingt Close Harmony, een meerstemmige zangstijl. De eerste optredens werden in 2012 al gegeven, inmiddels zingen ze zo'n beetje overal. Van het grote podium van Waailand Feestival, tot de binnenstad van Breda, tot de kerk in Waalwijk aanstaande zondag. 

De club is opgericht door Rowan van der Westen en heeft bijgedragen aan zijn afstudeeropdracht op het conservatorium. Inmiddels hebben Close2Vida en Rowan afscheid van elkaar genomen en is Erik van Vugt sinds ruime een jaar de nieuwe dirigent van de sopranen, mezzosopranen, alten, tenoren, bassen en baritons die het zanggezelschap rijk is. 

Maar wist u dat Close2Vida zich in de decembermaand omtovert tot carolgroup? Onder de noemer Close2Xmas vormen zij een a-cappella koor van 7 tot 11 zangers en zangeressen, allen liefhebber van het zingen van kerstmuziek. Alles kunt u verwachten, variërend van traditionele Christmas Carols tot moderne bekende Christmas songs. Close2Xmas kunt u boeken voor uw eigen besloten feest, maar natuurlijk ook voor een winterfair, kerstmarkt of andere feestelijke gelegenheid. 

Wilt u meer informatie over Close2Vida, zoals contactgegevens en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/organisatie/close2vida.html*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!