KijkopDrimmelen licht uit: De TalentenVlinder in Hooge Zwaluwe

De volgende ondernemer die we uitlichten, is er eigenlijk drie in één. De TalentenVlinder in Hooge Zwaluwe wordt gerund door Nicolle, een creatief kindercoach en therapeute, die zelf verschillende lesmateriaal, kinder- en prentenboeken heeft ontworpen voor de ontwikkeling van kinderen van 2 t/m 12 jaar. In het Atelier Plan B worden workshops aangeboden, toneelstukken gespeeld en verhalen verteld. Het nieuwe Ons Jaren 50 Dorp is hét adres voor themadagen of familiefeestjes met de nostalgische setting van oude winkeltjes, Oma Appeltaart en Opa Klok.

Met haar jarenlange ervaring als creatief kindercoach en therapeute, weet Nicolle Bogers uit Hooge Zwaluwe wel hoe ze kinderen het beste kan stimuleren. Al sinds 2009 helpt ze kinderen om naar zichzelf te luisteren, hun gevoelens te uiten en hun talenten ontdekken. Onder haar begeleiding, stijgen zij als een vlinder boven zichzelf uit; De TalentenVlinder is geboren. Bij De TalentenVlinder staat creativiteit voorop: verschillende workshops worden aangeboden, sprookjesachtige verhalen worden verteld en poppenkast stukken worden gespeeld in het eigen Atelier Plan B. Interactief; Nicolle geeft kinderen de ruimte voor eigen input. Door het zelf meedenken worden de kinderen bij het verhaal, toneelstuk of poppenkastspel betrokken, is er ruimte voor spontaniteit en de kinderen leren dat hun ideeën er mogen zijn.

Activiteitenoverzicht van:

De TalentenVlinder

  • 11 januari lesdag voor het Dongemond: onderwerp SoVa-training voor (pre)pubers
  • 16 februari lesdag emotionele ontwikkeling voor peuters en kleuters. Van 10.00 tot 16.00 uur inclusief lunch voor € 97,50 p.p.
  • 18 maart minicursus voor ouders en opvoeders, 'Hoe begrijp ik (hoog)sensitieve kinderen?'. Waarin kan hoog sensitiviteit zich uiten in de dagelijkse praktijk van een kind en hoe ga ik om met de uitdagingen ervan, zoals overprikkeling en onzekerheid? Dat en meer leer in je deze interactieve minicursus van 2,5 uur, van 19.30 tot 22.00 uur voor € 35,00 p.p.

Atelier Plan B

  • Woensdag 9 januari vogelhuisjes pimpen om 14.00 uur – € 10,00 p.p.
  • Zaterdag 12 januari poppenkastspel en vogel spotten om 14.00 uur – € 10,00 p.p.
  • Woensdag 16 januari interactieve vertelling met poppen, 'Clowntje Kriebel heeft het koud' om 14.00 uur – € 5,00 p.p.
  • Woensdag 23 januari een vogeltaart maken en vogels spotten om 14.00 uur – € 10,00 p.p.
  • Zaterdag 2 februari Kindertheater 'Oma Appeltaart en de Malle Muizen Molen' om 14.00 uur – € 9,50 p.p.

Voor alle activiteiten dien je vooraf op te geven via mail info@atelierplanb.nl of bel 06-13727823 na 19.00 uur.

Het Ons Jaren 50 Dorp
Nieuw, maar toch ook authentiek: het Ons Jaren 50 Dorp is een nieuw initiatief van Nicolle samen met haar partner Kors. Op het terrein aan de Spoorstraat 32 in Hooge Zwaluwe, is een echt Jaren 50 Dorp verrezen. Oude winkeltjes, het nostalgische Revue-theater, de oude Boerenschuur, op visite bij Oma Appeltaart en Opa Klok en natuurlijk verkleden met ouderwetse klederdracht; het is allemaal mogelijk in Ons Dorp. Hét adres voor themadagen, kinderfeestjes of jubileumvieringen.

Wist u dat een deel van de opbrengst van de activiteiten die plaatsvinden in de maand januari 2019, rechtstreeks naar de CliniClowns gaat? Op zondag 6, zondag 13 en zondag 27 januari is het Ons Jaren 50 Dorp geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Let op: zondag 20 januari gesloten. Vanaf februari is het nostalgische dorpje iedere tweede zondag van de maand geopend tussen 10.00 en 16.00 uur. Wilt u het dorp bezoeken op een andere tijd, kan dat ook. Vanaf 10 personen kunt u een afspraak maken met Nicolle en Kors. 

Voor meer informatie over de TalentenVlinder, het Atelier Plan B of het Ons Jaren 50 Dorp, klikt u verder naar de profielpagina op KijkopDrimmelen, via deze directe link: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/de-talentenvlinder.html

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl

Beelden bij dit artikel