KijkopDrimmelen licht uit: Visagieworkshops.nl in Lage Zwaluwe

Vandaag lichten we een ondernemer uit waarvan we haar eigenlijk tekort doen als we zeggen dat ze in Lage Zwaluwe zit. Visagieworkshops.nl mag dan wel gevestigd zijn in Lage Zwaluwe, maar heeft ook een beautystudio in o.a. Made, Breda, Delft en Amsterdam. Door heel Nederland en Vlaanderen kunnen zij daarnaast een locatie huren om de leukste workshops te geven op het gebied van make-up, haar en styling.

Weet u welke make-up bij uw gezicht past? Heeft u een rijpere, getinte of juist hele lichte huid en heeft u geen idee welke kant u op moet? Visagieworkshops.nl biedt uitkomst. Tijdens een workshop worden hele persoonlijke adviezen gegeven, welke kleuren wel en welke kleuren beter niet gebruikt kunnen worden. Hoe een zogeheten 'Smokey Eye' gemaakt moet worden, hoe bruidsmake-up het beste opgebracht kan worden of tips speciaal voor tieners, met de keuze uit 13 verschillende workshops spreekt Visagieworkshops.nl een brede doelgroep aan. De producten die tijdens de workshops gebruikt worden, zijn tevens te verkrijgen waardoor u het eindresultaat iedere dag zelf ook kunt bereiken. 

Maar Visagieworkshops.nl heeft niet alleen verstand van make-up. Wist u dat u ook een workshop kunt volgen op het gebied van kleding, styling, haar, huidverzorging en zelfs nailart? Als u het leuk vindt om te leren welke kleuren u goed staan, wat de nieuwste modetrends zijn, hoe u uw haar kunt opsteken of vlechten, met welke producten u uw huid goed kunt verzorgen of hoe u versieringen op uw nagels kunt maken, dan bent u bij Visagieworkshops.nl aan het juiste adres. Iets wat overigens ook geldt voor het geval u graag wilt leren hoe u iemand anders kunt opmaken. Cursussen en trainingen behoren ook tot het aanbod van het beautybedrijf.

In oktober 2018 was Visagieworkshops.nl tevens het bedrijf van onze maandprijs. KijkopDrimmelen gaf die maand een workshop Dagmake-up voor 2 personen weg, die gewonnen werd door Marjolein. Afgelopen zaterdag was het dan zover: Marjolein en haar zus Sabine hebben in de beautystudio in Lage Zwaluwe hun workshop gevolgd. Hoe stralend zij eruit zagen, ziet u op foto 4 en 5 boven dit artikel!

Wilt u meer informatie over Visagieworkshops.nl, zoals contactgegevens, e-mail en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/visagieworkshopsnl.html


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel