KijkopDrimmelen licht uit: Wereldwinkel Made

Vandaag lichten we een organisatie uit die weliswaar artikelen verkoopt, maar geen commercieel winstbejag heeft: de Wereldwinkel Made. De Wereldwinkel is een landelijke keten, die originele en eerlijke levensmiddelen uit andere culturen verkoopt. Doordat de mensen die deze artikelen hebben gemaakt er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen zij een waardig bestaan voor zichzelf opbouwen.

De winkel in de Marktstraat, herkenbaar door hun 'torentje', is maar liefst zes dagen per week open en wordt volledig gedraaid door vrijwilligers. Deze vindt haar oorsprong overigens in 1993, toen ontstaan vanuit de werkgroep 'Kerk en Samenleving'. Eerst werd er in plaatselijke supermarkten begonnen met de verkoop van koffie, thee en siervoorwerpen. In 1996 werd met behulp van de toen nog gemeente Made, de familie Rovers en vele vrijwilligers de winkel aan de Marktstraat geopend. In 2010 werd er tevens een magazijn aangebouwd.

Wist u dat Wereldwinkel Made vaak leuke acties en aanbiedingen heeft? Leuke kortingen, kassakoopjes of een product dat speciaal wordt uitgelicht. Bij die uitgelichte producten vertelt de Wereldwinkel u dan ook het achterliggend verhaal over het product, als u dat natuurlijk interessant vindt om te horen. Ook lichten zij die producten zeer regelmatig uit op KijkopDrimmelen, waar zij behoorlijk actief hun profiel bij houden. 

Wilt u meer informatie over de Wereldwinkel Made, zoals contactgegevens, een link naar de website en de actuele berichten, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/organisatie/wereldwinkel-made.html


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel