Koningsstraatbingo met Nel en Del in Lage Zwaluwe

Onze laatste halte op Koningsdag 2021 was in Lage Zwaluwe. De organisatie Zwaluwse Koningsdagen verzorgde dit jaar het hijsen van de vlag, het zingen van het Wilhelmus en het bezoek aan de gedecoreerden. In samenwerking met Partydisco P&P en de DJ’s van Ultra Music, is er momenteel een Koningsquiz en muzieklivestream bezig. In samenwerking met Zwaluwse Jeugd Activiteiten kon men de hele dag op zoek naar de kroontjes tijdens een fietsspeurtocht. En als klap op de bingobal, organiseerden de bewoners van de Wethouder Dubbelmanstraat een bingo, waarbij ieder op zijn of haar eigen oprit de bingonummers weg kon schrijven.

Het groepje op de eerste foto bij dit artikel is een geluksgroep te noemen. Maar liefst 5 keer zijn zij winnaar geworden tijdens de bingo. Geluk is met de… ach, met het zonnetje op het bolletje was het zeker niet verkeerd in de Wethouder Dubbelmanstraat, met of zonder prijs! Vier bingokaarten werden er per deelnemer versleten en met dank aan vele sponsors konden er ontzettend mooie prijzen worden weggegeven. Nel en Del van het Bingospel babbelden de middag vakkundig maar gezellig aan elkaar, controleerden de nummers als er ‘bingo’ werd geroepen en reikten bij een goede bingo, de prijzen coronaproof uit.

Deelnemers van de fietstocht kwamen we helaas niet zoveel tegen in de straat, maar wél vlak voordat onze Kijkop-automobiel weer richting de redactie keerde. Een fleurig versierd gezelschap was nog aan de tocht bezig en konden wij dus nog net vastleggen op onze allerlaatste foto van Koningsdag 2021!

Beelden bij dit artikel